<<< Nazaj - seznam<<<
.
>>> Mednarodni festival mladih - Medjugorje >>>
osnovna stran - main page                       

Uvod - Spoštovani bralci

Nazaj Začetek Naprej

Sestra Elvira
Predstavljamo vam skupnost Cenacolo sestre Elvire, ki seje posvetila odvisnikom, z željo, naj se v vas prebudi novo upanje in Ijubezen, ki bo pripravljena resiti življenje. Skupnost Cenacolo sprejema izgubljene mlade Ijudi, nezadovoljne, zbegane, žalostne; tiste, ki želijo najti samega sebe, veselje in smisel življenja. Skupnostje nastala v juliju, leta 1983, po božjem klicu, na kateregaje odgovorila sestra Elvira. Imelaje željo podariti življenje Bogu, zato da bi pomagala narkomanom in vsem izgubljenim mladim.
Danes ima skupnost v svetu preko petintrideset his (Italija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Francija, Avstrija, Irska, Poljska, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Brazilija)
V rokah držite strani pričevanja vere, življenja in Ijubezni sestre Elvire, fantov, deklet, družin in otrok. Revija predstavlja delo male žene, ki je velika v svojem srcu, kakor pravijo vsi, ki so v njeni šoli življenja. Njeno delo se neverjetno siri in nudi varno zatočisče mnogim mladim iz celega sveta. Skupnost želi biti znamenje upanja v svetu, v družini in v človekovem srcu. Želi biti svetloba v temi droge, živo pričevanje, da smrt nima zadnje besede.
Prav zdajje trenutek, v kateremje potrebno imeti pogum odpreti vrata in objeti pot trpljenja. Dopustiti moramo, da nas vodi življenje drugih, njihovi problemi, samota, revščina, njihove krize. Skupnost nas kliče, da gremo iz nas samih, da bi lahko v konkretnih dejanjih srečali tiste, ki želijo spremeniti življenje. Moramo se osvoboditi nasih strahov in se ne ustavljati pred njimi, ker bi to pomenilo zgraditi zaporo.


Skupaj - ogledi vseh strani:

eXTReMe Tracker

Zgodbe gostujejo na strežniku: www.stjost.si--